Oma komt logeren.

Geschreven maart 21st, 2010 door je Oma

Dag lieverd,

Oma is een paar daagjes wezen logeren bij jou in Purmerend. Wat een feest was dat zeg!
Oma heeft genoten van jou en van je mamma.
Woensdag 17 maart 2010 is oma om een uur of 12:00 in de auto gestapt en is jullie kant op gereden en om een uur of 13:20 was oma er.
Hè hè, wat een rit zeg en wat was het druk op de weg pfieuw, allemaal vrachtauto’s en een héééééleboel andere auto’s maar oma heeft het weer gered hoor en is veilig aangekomen in Purmerend.
Oma heeft meteen opa Terry gebeld dat ze veilig aan was gekomen en toen zag ik jouw mamma al voor het raam staan samen met Chunkie. Die was een beetje verbaasd dat oma er was en bleef alleen staan kijken. Pas toen oma uit de auto stapte rende Chunkie naar beneden en was ó, zóóóóó blij!!!
Kwispel, kwispel, kwispel en nu krijg ik een koekje van jou zei hij.
Natuurlijk is het eerste wat oma doet als ze bij jullie komt haar schoenen uit en haar Croks aan en hoppá een koekie pakken voor de grote beer (Chunkie)

please?

Chunky is ook een keer bij oma wezen logeren.


Daarna is oma snel naar boven  gegaan om jou mamma en jou even lekker te knuffelen. Oma vind jou al een stukje gegroeid!!! Je krijgt al een lekkere dikke toet zeg, en wat ruik je lekker,… mmmm. Oma kan geen genoeg van je krijgen.
Oma en mamma hebben, natuurlijk, een hele hoop te bepraten en te kwebbelen voornamelijk over jou en hoe je het allemaal doet. Mamma is een beetje moe en wil eigenlijk een tukkie gaan doen maar ze wil ook boodschapjes doen en ze wil ook nog even wandelen met jou en Chunkie. Het tukkie hebben we die dag dus niet gedaan maar we hebben wel heerlijk gewandeld en we zijn ook nog even boodschapjes wezen doen. we konden niet alles meenemen maar de rest zou mamma morgen gaan halen.

‘S avonds mocht oma met jou in het grote bad. Mamma had er lekker wat olie en wat lavendel in gedaan en we hebben heerlijk gelegen zo met z’n tweetjes. Op een gegeven moment zag oma iets, wat was dat nou? Mama moest lachen, die wist al wat het was. Je had heerlijk in bad gepoept!!!  Mamma heeft je daarna heerlijk afgedroogd en eten gegeven en oma is nog heel eventjes blijven zitten tot ze een grotere poep zag, toen is ze er ook maar uitgegaan. het was al laat dus daarna zijn we allemaal lekker naar bedje gegaan. Jij in je eigen bedje en mamma ook in haar bedje en oma in het logeerbedje in de woonkamer.
Je wou helemaal niet de hele nacht slapen dus oma heeft je ook nog eventjes lekker bij haar genomen tot je echt weer honger kreeg, toen heeft oma je naar mamma gebracht waar je lekker kon drinken. Daarna nam oma je weer mee naar beneden want dan kon jou mamma en pappa lekker doorslapen en kon jij rustig een boertje gaan laten.

Na twee nachtjes moest oma weer naar huis want oma moest weer gaan werken. Oma vond dat helemaal niet leuk want ik wou veel liever bij jou en mamma blijven en lekker kroelen met jou en lekker kletsen met mamma maar opa Terry was ook helemaal alleen thuis en die wilde oma ook heel graag weer zien en de verhalen over jou horen. Opa Terry wil ook het liefst jou heel vaak zien maar dat kan niet altijd want er moet iemand bij oma thuis zijn voor de hond Meisje.

Comments are closed.