Verrassing

Geschreven april 2nd, 2010 door je Oma

Afgelopen zaterdag, toen ik net klaar was met werken, belde ik even met je moeder om te vragen hoe alles ging en of ze lekker had geslapen. De gewone dingetjes dus die we bijna elke dag even doorspreken. Ik vond wel dat er een vreemd geluid over de telefoon kwam, net of je mamma ergens aan het wandelen was ofzo, maar je moeder zei dat ze gewoon thuis was en dat het wel aan mijn telefoon zou liggen… Tja, dat zal dan wel dacht oma.
Oma had die middag een heerlijke pan met verse tomatensoep staan maken met lekker veel kip er in en we hadden net lekker gegeten en zaten een beetje te hangen voor de tv een rustige avond dus.
Echt niet!!!
Plotseling gingen de honden blaffen en hoorde we de voordeur open en dicht gaan. wie zou daar nou zijn?
De deur ging open en wat denk je?
Jouw mamma en jou pappa en jij kwamen binnen. Oma was ontzettend verbaasd want, ik had je mamma toch net aan de telefoon gehad en ze had toch gezegd dat ze gewoon thuis was?
Had ze dan gewoon stiekem gelogen tegen oma?
Ja hoor… oooooh dat mag niet hè?!
Maar voor deze keer vond oma het niet erg, oma vond het juist heel erg leuk.
Jij had je eerste lange reis naar oma gemaakt en je hebt heerlijk liggen slapen onderweg vertelde je mamma maar je was het nu wel een beetje zat.
Opa Terry was ook heel blij om je weer te zien en rukte je haast uit de maxicosi, hij kon niet wachten om je eens lekker te knuffelen en met je te kroelen.

bij opa Terry

Heeej opa

Je mamma en pappa kregen een lekkere grote kom met tomatensoep van oma en toen die op was mocht jij ook even eten bij mamma op oma’s bed.
Jullie konden niet zo heel erg  lang blijven maar dat was niet erg hoor oma was al zo blij dat ze je weer even had gezien en geknuffeld. Oma heeft ook wat cd’tjes aan je mamma meegegeven met allemaal leuke liedjes er op die kan mamma voor je aanzetten als je je een beetje verveeld.
Om een uur of 21.00 wou mamma weer naar huis want jullie moesten natuurlijk nog ruim een uur rijden en dan kon jij daarna lekker in badje en nog een keertje eten en dan lekker slapen.

oma's vriend

o, o, o, wat lig ik lekker

Comments are closed.